본문 바로가기
K-Food

Korean food (Korean food) menu foreign language notation: rice

by 리치캣 2023. 4. 14.
728x90
반응형

Korean food (Korean food) menu foreign language notation: rice

kimbap
Kimchi Fried Rice
dolsot bibimbab
rice
Bulgogi Rice Bowl
bibimbap
Sanchae Bibimbap
Ssambap
Nutrition stone pot rice
Squid Rice Bowl
Bean Sprouts Soup





kimbap:

It is a simple yet delicious Korean snack made with seaweed, rice, and various other ingredients. It usually contains ingredients such as tuna, eggs, onions, carrots, and cucumbers. Ingredients for gimbap can be varied to suit each individual's taste.


Kimchi Fried Rice:

It is stir-fried rice, kimchi, and pork or seafood. It is seasoned with red pepper powder, soy sauce, and sugar, and finished with a fried egg and seaweed. The savory taste of kimchi, rice, and seasoned ingredients combine to create a very delicious dish.

dolsot bibimbab:

It is a food that is eaten by putting rice and various ingredients in a stone pot and roasting it. It usually contains bulgogi, vegetables, eggs, etc., seasoned with seasonings such as red pepper paste, and finished with seaweed and sesame oil. It tastes even better when eaten with crispy nurungji served in a stone pot over a fire.


rice:

Bap is a staple food of Koreans, and is a food made by washing and boiling rice. You can enjoy seasoned rice by adding various ingredients such as seaweed, red pepper paste, and soy sauce to hot rice.


Bulgogi Rice Bowl:

It is a dish that is eaten with bulgogi, rice, and vegetables. Beef, pork, chicken, etc. can be used, and vegetables such as onions, carrots, and green onions are included. It is seasoned with gochujang, etc., and finished with a fried egg or seaweed.



bibimbap:

Boiled rice is one of Korea's representative foods that is eaten by mixing various vegetables, meat, and eggs together. It is seasoned with red pepper paste, soy sauce, and sesame oil, and finished with seaweed, tuna, and bean sprouts on the spot. It is a representative food that captivates the taste buds of Koreans with its spicy yet refreshing taste.


Sanchae Bibimbap:

A type of bibimbap, it is a dish made with various vegetables such as wild vegetables and mushrooms. Like bibimbap, it is seasoned with red pepper paste, soy sauce, and sesame oil. It is one of the most nutritious foods as it contains many healthy vegetables.


Ssambap:

It is a food that is eaten by wrapping rice with lettuce, sesame leaves, and ssam vegetables. It is usually eaten with pork, beef or fish. It tastes even better when eaten with seasonings such as gochujang or ssamjang.


Nutrition stone pot rice:

It is a dish where various vegetables, meat, and eggs are put together in a stone pot and grilled over a fire. It is a healthy food containing barley, beans, and sweet potatoes.


Squid Rice Bowl:

It is a food that stir-fries squid, vegetables, and eggs together and puts it on top of rice. It is seasoned with red pepper paste and soy sauce, and the squid is especially chewy and chewy.


Bean sprout soup:

It is a food eaten by putting rice in boiled bean sprout soup. It is seasoned with soy sauce or gochujang by adding green onions, chives, and red pepper. The soup is especially refreshing and good for health.

반응형