본문 바로가기
K-Food

Korean food (Korean food) menu in foreign languages: Jjigae

by 리치캣 2023. 4. 14.
728x90
반응형

Korean food (Korean food) menu in foreign languages: Jjigae

kimchi soup
soy bean paste soup
Budae Jjigae
Tofu Stew
Cheonggukjang Stew
Seafood Soft Tofu Stew

 




Kimchi Jjigae: A stew made by boiling kimchi, pork, tofu, water parsley, etc. together. It is characterized by the rich taste of kimchi, the savory flavor of pork, and the moistness of tofu, and is popular among people who like spicy taste.

Soybean Paste Stew: A stew made by boiling soybean paste, pork, tofu, onion, and green onion together. The light taste is excellent when eaten with the savory taste of soybean paste and the soup with a deep sense of beauty.

Budaejjigae: A stew made by boiling pork, bean sprouts, ramen, and rice cakes together. It is a stew made with seasonings received from the US military during the previous war, and is popular for its unique rich taste and aroma.

Sundubu Jjigae: A stew made by boiling soft tofu, pork, and kelp together. The soft texture and savory taste of soft tofu are excellent, and it adds a refreshing feeling along with the spicy taste.

Cheonggukjang Jjigae: A stew made by boiling Cheonggukjang, pork, soybean paste, radish, water parsley, etc. together. The unique flavor of Cheonggukjang and the savory taste of soybean paste harmonize together, allowing you to feel the deep taste and flavor.

Seafood soft tofu stew: A stew made by boiling seafood, soft tofu, soybean paste, and red pepper paste together. You can feel the unique deep taste and flavor of the seafood flavor and soft texture of soft tofu. There are many different versions for different types of seafood.

반응형