본문 바로가기
K-Food

Korean food (Korean food) menu in foreign languages: noodles / dumplings

by 리치캣 2023. 4. 14.
728x90
반응형

Korean food (Korean food) menu in foreign languages: noodles / dumplings


dumpling
cold noodles
Spicy Noodles
Bibim Naengmyeon
sujebi
banquet noodles
tray noodles
Kalguksu




Mandu: It is a food made by making a filling made of ground pork and vegetables, wrapping it in dough, and boiling it in water or cold water. It is usually eaten by dipping it in a simmering broth, and sometimes served with sesame oil or soy sauce. It is one of the most representative snack foods in Korea.

Mulnaengmyeon: This dish is served with chilled cold noodle soup topped with red pepper paste, soy sauce, and sugar, and vegetables such as onions, cucumbers, and cabbages. It is one of Korea's representative summer foods, and its cool and refreshing taste is popular.

Bibim guksu: This is a dish made by mixing boiled noodles with various vegetables and seasoning. Usually, greens, cucumbers, carrots, and pumpkins are added, and seasoned with red pepper paste or soy sauce. It is one of Korea's representative noodle dishes.

Bibim naengmyeon: A dish made by mixing vegetables, eggs, and meat with a sauce made from red pepper paste, soy sauce, and sugar on top of naengmyeon. The coolness of naengmyeon and the spicyness of the sauce make it a refreshing yet delicious dish.

Sujebi: This is a food made by mixing flour dough with boiling water. Bulgogi, beef, and mushroom soup are also eaten together. It is characterized by a thinner and chewier texture than cotton.

Janchiguksu: It is usually eaten with beef, carrots, cucumbers, and eggs on top of jjolmyeon. It is usually seasoned with soy sauce and sesame oil, and is often eaten at special events or celebrations.

Tray noodles: Tray noodles are similar to cold noodles, but you can use cold water from the refrigerator instead of water to make it cooler. Like cold noodles, it is usually eaten with a sauce, usually topped with tuna, pork, egg, cucumber, etc., mixed with soy sauce. As the name suggests, they are served on a platter and come in a portion that can be eaten by one person, making it usually a light and quick meal.

Kalguksu: Kalguksu is a noodle dish made by thinly slicing wheat flour dough with a knife and boiling it in broth. The broth is made with beef, chicken, etc., and starch is used to make a clear and thick broth. It is usually eaten with bean sprouts, Chinese cabbage, or meat. In Korea, it is one of the representative winter foods loved by everyone from children to adults.

반응형