본문 바로가기
K-Food

Korean food (Korean food) menu foreign language notation: porridge

by 리치캣 2023. 4. 14.
728x90
반응형

Korean food (Korean food) menu foreign language notation: porridge
pine nut porridge
abalone porridge
pumpkin porridge
black sesame porridge

 



Pine Nut Porridge:

Pine nut porridge is a porridge made by grinding pine nuts, and is characterized by its soft texture and savory taste. It is usually made by boiling water, milk, seasonings, etc., and ingredients such as matsutake mushrooms and chives can be added to add flavor. It is a nutritious food that is rich in vitamin E and protein, which are good for health.


Abalone Porridge:

Abalone porridge is a porridge made by grinding abalone, and is characterized by its savory and salty taste. The aroma and taste of abalone melts into the porridge to create a savory taste, and you can also consume nutrients such as a large amount of protein, calcium, and iron from abalone.


Pumpkin Porridge:

Pumpkin porridge is a porridge made by grinding pumpkin, and is characterized by its soft texture and sweet taste. Pumpkin is rich in nutrients such as vitamin A, potassium, and dietary fiber, making it a healthy food.


Black Sesame Porridge:

Black sesame porridge is a porridge made by grinding black sesame seeds and is characterized by its salty and savory taste. Black sesame is a healthy food that is rich in nutrients such as protein, dietary fiber, vitamin B1, and iron. Also, black sesame has the effect of boosting immunity, so it is good for preventing colds.

Any porridge is a nutritious food, usually eaten for breakfast or dinner. You can add various ingredients according to your own characteristics to add flavor, so it would be nice to enjoy it according to your taste.

반응형